Over ons

De geschiedenis van Garage Thomas begint in 1968, in de gemeente Peizegem. Mijn vader, Pierre Thomas, is toen als één van de allereerste officiële Toyota verdelers in België een autogarage gestart.

Na 12 succesvolle jaren is in 1980 onze toonzaal in Buggenhout er bij gekomen. Met Garage Thomas hebben we toen beslist om ook te investeren in een grotere en modernere atelier. Dit was een bewuste keuze om ons bedrijf te laten groeien. Met de extra werkruimte die we zo creëerden, konden we onze klanten nog beter van dienst zijn.

Als kind bracht ik veel tijd door tussen de auto’s en het was al snel duidelijk dat ik later in de zaak zou komen. Zo ben ik opgegroeid met een passie voor alles wat met auto’s te maken heeft. Het was dan ook vanzelfsprekend dat ik mijn vader zou opvolgen. In 2005 heb ik dan ook de zaak overgenomen. 

Sindsdien hebben we Garage Thomas verder uitgebouwd en willen we dit met succes blijven doen. We zijn trots op ons bedrijf en blijven investeren in de nieuwste technologieën en opleidingen om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Bij ons staat een persoonlijke aanpak centraal. We vinden het belangrijk om goed te luisteren naar onze klanten en nemen voor elke klant ruimschoots de tijd om hem van dienst te zijn. We willen dat al onze klanten zich welkom voelen en zich kunnen richten op hun dagelijkse activiteiten terwijl wij voor hun auto’s zorgen. Bij Garage Thomas geldt: de klant is koning!

Kortom, Garage Thomas heeft zich ontwikkeld van een kleine autogarage tot een bloeiend en succesvol bedrijf dat trots is op zijn geschiedenis en zich richt op de toekomst. We zijn er klaar voor om onze klanten ook de komende jaren de best mogelijke service aan te bieden.